Årets mest populära artiklar 2017

Publicerat

Under 2017 har Förskoleforum publicerat runt 250 nya artiklar. Kanske har du missat någon av de mest populära? Här hittar du listan över några av de mest lästa artiklarna på Förskoleforum under 2017.

Bland de mest populära artiklarna under året finns både teoretiska artiklar, mallar och aktivitetstips – listan speglar med andra ord den bredd som finns i innehållet här på Förskoleforum. Kanske hittar du något som du missat på listan? 

Några populära artiklar 2017

artiklar_500.jpg

Språkstimulerande appar

Här leder barnen utvecklingssamtalen

Prata med barn om kroppen och hur barn blir till

Inskolningsbroschyrer – mallar

Skapa rikare pedagogiska miljöer

Förskola, dagis eller föris?

Gissa djuret – verser med flanobilder

Rimmande räkneramsor

Lärande för hållbar utveckling

Samtalskort om väder

Populära artikelserier 2017

Du har väl inte heller missat att årets mest populära artikelserier finns samlade i behändiga pdf:er? Kompletta med lästips och frågor att reflektera över eller diskutera med kollegorna, fungerar de som färdiga fortbildningspaket. Formen gör att materialet passar utmärkt för en studiecirkel eller för din egen fortbildning inom ett särskilt område.

Om du inte vill läsa under julledigheten kanske det passar att starta med någon av serierna när det nya året tar sin början!

artikelpaket_500.jpgUnder året har vi publicerat fem fortbildningspaket:

Explosivt beteende

Undervisning = lärande?

Inskolning

Bishops matematiska aktiviteter

Nya känsloskolan

Vi på Förskoleforum önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Under dagarna mellan jul och nyår har redaktionen julledigt, och därför kommer inte sajten att uppdateras lika ofta som annars. Hoppas att även du får lite välbehövlig ledighet!