Kostnadsfria digitala föreläsningar

Förskoleforum utvecklas hela tiden och under hösten erbjuder vi digitala föreläsningar med några av våra mest populära föreläsare och författare – kostnadsfritt för dig som medlem!

Skrivet av
Liselott Svensson

I höst kommer du som abonnerar på Förskoleforum att få ta del av kostnadsfria föreläsningar med några av våra allra mest populära skribenter:

  • Ann S. Pihlgren inledde 25/8 med föreläsningen Att leda språkutveckling – ett seminarium som lockade många intresserade deltagare.
  • Maria Heimer höll 23/9 föreläsningen Högläsning i förskolan.
  • Jennie Wilson tar vid den 29/10 med Kooperativt lärande i förskolan.
  • Elvira Ashby avslutar hösten 26/11 med Språkstimulera mera!

Som deltagare kommer du att kunna ställa frågor till föreläsaren och få svar under föreläsningen. Artiklar att läsa för att förbereda sig och använda i vidare kompetensutveckling finns på Förskoleforum.

Inbjudan har nyligen skickats ut via mejl till abonnemangsansvariga. Antalet platser är begränsat, men vi ska göra vad vi kan för att alla som vill ska kunna delta.

Erbjudandet gäller bara dig som är abonnent på Förskoleforum, inte prova på-medlemmar. För förskolor som ännu inte är medlemmar finns naturligtvis chanser att skaffa abonnemang, ni är varmt välkomna att kontakta mig!

En riktigt fin höst önskas Förskoleforums medlemmar!

liselott_2018_200.jpgLiselott Svensson
Kundansvarig Förskoleforum
046-31 21 94
liselott.svensson@studentlitteratur.se