Ny artikelserie om utmanande samtal

Anna Hellbergs artiklar om relationer och kommunikation har blivit mycket populära på Förskoleforum. Nu kommer hon med en ny artikelserie, där fokus ligger på de utmanande samtal du ställs inför i relationerna med kollegor och föräldrar. Serien fungerar som en samtalsguide med tips, teori och konkreta exempel.

Skrivet av
Eva Hansson

Kommunikation och dialog är givetvis centralt i arbetet med barnen, men har också mycket stor betydelse i samarbetet med kollegor och föräldrar. När kommunikationen flyter på tänker man kanske inte så mycket på den, men så fort den hakar upp sig påverkas arbetet.

I leg. psykolog Anna Hellbergs nya artikelserie får du både teori och praktiska exempel, övningar, checklistor och diskussionsunderlag som hjälper dig att hantera utmanande samtal på ett professionellt sätt.

Serien består av sex delar som kan läsas fristående eller som en sammanhängande helhet. Den här veckan får du första delen, Kommunikation i förskolans värld, övriga delar publiceras under resten av maj.

Vi hoppas att serien kommer till nytta för många, och tar gärna emot dina tankar om hur den fungerar för dig eller på din förskola. Så hör gärna av dig till oss i redaktionen, eller använd kommentarsfältet under varje artikel för att lämna respons!

Foto: Shutterstock.com.