Samtycke


När du är medlem eller har ett provkonto på Förskoleforum får du information från Förskoleforum och Studentlitteratur, främst via vårt nyhetsbrev med tips om nya artiklar. Skulle du inte längre vilja ha denna information kan du enkelt avregistrera dig.

Det här innebär samtycket

Registrerade användare av Förskoleforum samtycker till att marknadsföring i anslutning till Förskoleforum kan ske via post, e-post samt andra digitala kanaler.

Studentlitteratur använder vidare uppgifterna för marknadsföring av Studentlitteraturs övriga produkter och tjänster med relevans för verksamma i förskolan. Uppgifterna kan också ligga till grund för anpassning av innehåll och erbjudanden, samt kan komma att grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden eller användaren (s.k. profilering).

En inställning på din profilsida

Alla kunder eller användare har rätt att utan kostnad vägra samtycke eller när de så önskar återkalla samtycket. Du reglerar ditt samtycke på din profilsida, när du är inloggad på Förskoleforum.

Du kan också kontakta Kundservice på 046-31 21 00 eller kundservice@studentlitteratur.se. Kunder har även möjlighet att inge klagomål till Datainspektionen.