Kontakta oss

Medlemsärenden

kundservice_150.jpg

Kundservice

E-post: forskoleforum@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 00
Vi är ansvariga för att du får den service du behöver. Välkommen att kontakta oss om du vill bli medlem, har fakturafrågor eller vill veta mer om Förskoleforum.


Redaktion

img

Eva Hansson

E-post: eva.hansson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 76
Som ansvarig för innehållet på Förskoleforum tar jag gärna emot idéer om ämnen och områden som du skulle vilja läsa om på Förskoleforum. Det är också till mig du vänder dig om du vill skriva för Förskoleforum.

ninlil_athoraya_200.jpg

Ninlil Athoraya

E-post: ninlil.athoraya@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 22 69
Jag arbetar med redigering och publicering av text och bilder på Förskoleforum. Har du frågor när det gäller artiklarnas utformning är du välkommen att kontakta mig.

titti_meden_200.jpg

Titti Meden

E-post: titti.meden@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 64
Redigering av artiklar och artikelserier hör till mina ansvarsområden. Hör gärna av dig om du har tips eller frågor.


I redaktionsgruppen ingår också Sanne Björklund (rektor), Ulrika Glaser (utvecklingsledare), Karin Herou (journalist och förskollärarstuderande), Kerstin Hultén (förläggare Förskola och specialpedagogik), Maria Löfstedt (journalist, lärare och redaktör), Lotte Mjöberg (journalist, redaktör och författare).


Ledning och marknadsföring

img

Sigrid Ekblad

E-post: sigrid.ekblad@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 22 38
Som produktchef för kompetensutveckling förskola och skola är jag intresserad av dina idéer och önskemål. Välkommen att höra av dig!

Julia_Haraldsson_200.jpg

Julia Haraldson

E-post: julia.haraldson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 23 10
Jag arbetar med marknadsföringen av Förskoleforum. Till mig kan du vända dig om du har frågor om marknadsaktiviteter som vi deltar i eller om du vill ha trycksaker om Förskoleforum.


Försäljning Förskoleforum

liselott_2018_200.jpg

Liselott Svensson

E-post: liselott.svensson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 94
Vill du diskutera ett förmånligt avtal för en grupp förskolor, till exempel för en kommun eller en stadsdel? Kontakta då mig så hittar vi den bästa lösningen för dig! Ring, mejla eller skicka en förfrågan, så hör vi av oss till dig!


Försäljning utbildning

img

Anton Stifors

E-post: anton.stifors@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 23 69
Flera av Förskoleforums skribenter håller även utbildningar för förskolans personal och ledning. En uppdragsutbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta mig gärna så berättar jag mer!