Kontakta oss

Medlemsärenden

kundservice_150.jpg

Kundservice

E-post: forskoleforum@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 00
Vi är ansvariga för att du får den service du behöver. Välkommen att kontakta oss om du vill bli medlem, har fakturafrågor eller vill veta mer om Förskoleforum.


Redaktion

img

Eva Hansson

E-post: eva.hansson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 76
Som produktchef och ansvarig för innehållet på Förskoleforum tar jag gärna emot idéer om ämnen och områden som du skulle vilja läsa om på Förskoleforum. Det är också till mig du vänder dig om du vill skriva för Förskoleforum.

ninlil_athoraya_200.jpg

Ninlil Athoraya

E-post: ninlil.athoraya@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 22 69
Jag arbetar med redigering och publicering av text och bilder på Förskoleforum. Har du frågor när det gäller artiklarnas utformning är du välkommen att kontakta mig.

titti_meden_200.jpg

Titti Meden

E-post: titti.meden@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 64
Redigering av artiklar och artikelserier hör till mina ansvarsområden. Hör gärna av dig om du har tips eller frågor.


I redaktionsgruppen ingår också Angelica Berg (journalist och förskollärarstuderande), Sanne Björklund (doktorand med bakgrund som rektor i förskolan), Ulrika Glaser (utvecklingsledare), Karin Herou (journalist), Kerstin Hultén (förläggare Förskola och specialpedagogik), Lotte Mjöberg (journalist, redaktör och författare).


Kundansvarig Förskoleforum

liselott_2018_200.jpg

Liselott Svensson

E-post: liselott.svensson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 94
Vill du diskutera ett förmånligt avtal för en grupp förskolor, till exempel för en kommun eller en stadsdel? Kontakta då mig så hittar vi den bästa lösningen för dig! Ring, mejla eller skicka en förfrågan, så hör vi av oss till dig!


Kundansvarig kompetensutveckling förskola

mia_gille.jpg

Mia Gille

E-post: mia.gille@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 12
Flera av Förskoleforums skribenter håller även utbildningar för förskolans personal och ledning. En uppdragsutbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta mig gärna så berättar jag mer!