Kontakta oss

Medlemsärenden

kundservice_150.jpg

Kundservice

E-post: forskoleforum@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 00
Vi är ansvariga för att du får den service du behöver. Välkommen att kontakta oss om du vill bli medlem, har fakturafrågor eller vill veta mer om Förskoleforum.


Redaktionella frågor

img

Eva Hansson, Produktchef

E-post: eva.hansson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 76
Som ansvarig för innehållet tar jag gärna emot idéer om ämnen och områden som du skulle vilja läsa om på Förskoleforum. Det är också till mig du vänder dig om du vill skriva för oss.

img

Anna Adler, Redaktör

E-post: anna.adler@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 72
Jag arbetar med redigering, språklig bearbetning och bildsättning av Förskoleforums artiklar. Hör gärna av dig om du har tips eller frågor.

titti_meden_200.jpg

Titti Meden, Redaktör

E-post: titti.meden@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 64
Redigering, språklig bearbetning, mallar och grafisk form hör till mina ansvarsområden. Hör gärna av dig om du har tips eller frågor.

I redaktionsgruppen ingår också ...

I redaktionsgruppen ingår även Angelica Berg (journalist och leg. förskollärare), Sanne Björklund (doktorand med bakgrund som rektor i förskolan), Sigrid Ekblad (förläggare Förskola och specialpedagogik), Ulrika Glaser (utvecklingsledare), Karin Herou (journalist och författare), Lotte Mjöberg (journalist, redaktör och författare).


Frågor om abonnemang

liselott_2018_200.jpg

Liselott Svensson, Kundansvarig

E-post: liselott.svensson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 94
Vill du diskutera ett förmånligt avtal för en grupp förskolor, till exempel för en kommun eller en stadsdel? Kontakta då mig så hittar vi den bästa lösningen för dig! Ring, mejla eller skicka en förfrågan, så hör vi av oss till dig!