Näring för nyfikna

flyga_300.jpgVälkommen till Förskoleforum – Sveriges största kompetensutvecklingsforum för all personal inom förskolan. Här kan du ta del av forskning, idéer och inspiration precis när du behöver det – snabbt och enkelt.

Vår idé är lättillgänglig information baserad på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Enkelt att hitta

På Förskoleforum får du tillgång till fler än 2 000 artiklar inom ett trettiotal olika ämnen – enkelt strukturerat och sökbart. Innehållet utgår från de mål och riktlinjer som finns i förskolans läroplan och är framtaget i samarbete med experter, forskare och erfarna pedagoger.

Inspireras till nya idéer och arbetssätt

På Förskoleforum kan du inspireras till nya arbetssätt, läsa om aktiviteter som kan användas direkt i barngruppen och ta del av en mängd mallar och verktyg som underlättar arbetet inom förskolan. Här kan du även enkelt dela med dig av innehåll som du vill att dina kollegor ska ta del av.

Förskoleforum har funnits sedan 2007 och drivs av Studentlitteratur, Sveriges ledande utbildningsförlag. 

Möjlighet till kommunavtal

I dag har Förskoleforum många enskilda förskolor som medlemmar. Men allt fler kommuner väljer ett kommunavtal som innebär att samtlig personal inom förskolan får tillgång till Förskoleforum.

Kontakta oss, så berättar vi mer!

liselott_2018_200.jpg

 

 

 

 


Liselott Svensson, Kundansvarig
E-post: liselott.svensson@studentlitteratur.se
Telefon: 046-31 21 94

Mer om Förskoleforum

Här kan du ladda ned och skriva ut en broschyr som berättar mer om Förskoleforum. Använd den gärna som underlag om du vill diskutera med kollegorna om ett medlemskap på din förskola.

Ladda ned mer information om Förskoleforum.