Symbol för webbinarium

Höstens kostnadsfria digitala föreläsningar

I höst bjuds du som är medlem på Förskoleforum på tre nya inspirerande seminarier med några av våra mest populära skribenter och föreläsare. Välkommen att delta!

Skrivet av
Liselott Svensson

Förskoleforums digitala konferens har fått många deltagare och mycket uppskattning, och vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltagit hittills. Vi fortsätter under hösten med tre nya kortföreläsningar.

Höstens program

  • 24 november 09.00–10.30: Bim Riddersporre, Linn Eckeskog och Hanna Cinthio – Vikten av värdegrunden i mötet med vårdnadshavarna 

Som deltagare kommer du att kunna ställa frågor till föreläsarna och få svar under föreläsningen. Artiklar att läsa för att förbereda sig och använda i vidare kompetensutveckling finns på Förskoleforum.

Anmälan

Anmälan görs av den som är ansvarig för abonnemanget hos Förskoleforum. Inbjudan och mer information har skickats ut via mejl till alla abonnemangsansvariga. Är du inte själv abonnemangsansvarig, kontakta din chef om du är intresserad av att delta.

Inte medlem?

Erbjudandet gäller enbart abonnenter på Förskoleforum, inte prova på-medlemmar. För förskolor som ännu inte är medlemmar finns naturligtvis chanser att skaffa abonnemang, ni är varmt välkomna att kontakta mig!

liselott_2018_200.jpgLiselott Svensson
Kundansvarig Förskoleforum
046-31 21 94
liselott.svensson@studentlitteratur.se