Välkommen till öppet hus!

Är du ny på Förskoleforum? Eller vill du veta mer om hur du hittar det som intresserar just dig på Förskoleforum? Kom då till vårt digitala öppet hus onsdag 24 februari!

Skrivet av
Liselott Svensson

Illustration: Shutterstock.com.

Under våren bjuder vi in till digitalt öppet hus där vi berättar om allt du kan hitta på Förskoleforum och hur du kan använda forumet på ett sätt som passar just dig. Du kommer också att kunna ställa frågor som vi besvarar under webbinariets gång.

Välkommen att delta!

  • Onsdag 24 februari 
  • Onsdag 31 mars 
  • Onsdag 28 april 
  • Onsdag 26 maj 

Webbinariet hålls kl. 16:00–16:30 vid samtliga tillfällen. Att delta är enkelt. Gå bara till länken Anslut till öppet hus kl. 16:00 den dag det passar dig!

 

Mer info

Så deltar du i digitalt öppet hus med Zoom

Den dag du vill delta går du kl. 16.00 till länken Anslut till öppet hus. Du skickas då till Zoom där du väljer på ”Join” för att ansluta. Klistra gärna in länken i Chrome om du sitter vid en dator och inte har Chrome som förval. Kontrollera även att du inte har en spärr för pop-up-fönster, så att du om du vill kan delta i föreläsningens frågeställningar.

Kom igång med Zoom

Om du inte tidigare har använt Zoom på din enhet kommer du att få frågan om du vill installera Zoom, välj då ”Kör”. Gör gärna detta i förväg så du är redo när föreläsningen börjar. Instruktioner hittar du här.

Har du frågor, kontakta kundansvarig Liselott Svensson på 046-31 21 94 eller liselott.svensson@studentlitteratur.se.