Visa:
Artikel
Nu är de röda, doftande och redo att plockas. Smaken i naturens egna små gubbar är svår att överträffa, och pricken över i i våra mumsiga törstsläckare och mellanmålstips.

Artikel
Julgodis är gott och roligt att göra, men oftast väldigt sött. Här är några tips på godbitar utan tillsatt socker att mixa ihop, forma och dekorera.

Artikel
Vill du att sockerbombade mellanmål i förskolan blir ett minne blott? Här kommer mellis-recepten för ett jämnare blodsocker.

Artikel
Förskolans måltider ska planeras, köpas in och lagas till, för att sedan serveras och slutligen ätas. Men allt äts inte upp, för en hel del mat hamnar … i soptunnan. Vad kan man göra på en förskola...

Artikel
Slurp, smask och smack! Bär, frukt, frys och lite gröna blad! Ta en svalkande paus i sommarvärmen med några smarriga fruktdrinkar.

Artikel
Duka upp ett fågelbord utanför förskolans fönster! I takt med att våren börjar kommer fåglarna också tillbaka söderifrån och det kommer att bli full fart på fågelbordet.

Artikel
Slime är ofta omåttligt populärt hos barnen, och att göra eget slime är enkelt. Här får ni några kemikaliefria recept och tips på hur ni kan utforska den fascinerande icke-newtonska vätskan oobleck.

Artikel
Lasagne är en bra allt-i-ett rätt - här serveras den utan kött.

Artikel
Här är ett perfekt recept för den som har tidsnöd, men som ändå vill baka goda bullar.

Artikel
Dundermüsli passar perfekt till frukost eller mellanmål.

Artikel
En nyttig och mustig soppa för kalla höstdagar.

Artikel
Lycka är att ta ut en plåt doftande bullar ur ugnen och sedan bara njuta.

Artikel
Goda picknickmackor som med extra grönsaker och frukt bredvid mättar.

Artikel
Enklare kan inte brödbaket bli. Det här brödet smakar bäst nybakat.

Artikel
En härligt värmande solgul soppa med morötter.

Artikel
God och nyttig sallad som håller länge.

Artikel
Enkla och goda bullar utan mjölk, ägg, gluten och soja.

Artikel
För många förknippas julen med alla de härliga dofterna från granris, hyacinter, stearinljus, glögg och clementiner. Använd julens dofter för att skapa julstämning på förskolan med de här kryddiga...

Artikel
Att laga mat och äta utomhus är en friluftsupplevelse som uppskattas av både barn och vuxna. Prova till exempel dessa underbart goda och doftande fiskpaket!

Artikel
Fisk är gott och nyttigt – men flera arter är utrotningshotade på grund av överfiskning och fångstmetoder som skadar miljön. Hur ska man veta vilka fiskar som det är ”grönt” att använda?