Förskoleabonnemang

Gäller för en förskola

Ett förskoleabonnemang gäller för personalen på en förskola med en och samma adress. (Om du är rektor för flera förskolor, verksamhetschef eller tillhör ett resursteam, kontakta oss och berätta mer om just era behov, så återkommer vi med en offert.)

Hela personalen får tillgång

När du beställer ett förskoleabonnemang får hela personalen på denna förskola fri tillgång till innehåll och funktioner på Förskoleforum, och materialet kan användas fritt inom förskolan. Detta gäller både inloggningar, utskrifter och nedladdningar. Spridning av materialet utanför förskolan är dock inte tillåtet.

Pris per år

Priset per år för ett förskoleabonnemang är 2 390 kr exklusive moms. Abonnemanget gäller ett år, därefter väljer ni själva om ni vill fortsätta med Förskoleforum.

Till beställningsformuläret >>

Förskoleabonnemang – ramavtal

Denna abonnemangstyp gäller för en förskola som är medlem i någon av nedanstående organisationer.

  • Förskolenätverket 3F Uppsala
  • Förskolenätverket Växjö
  • Svenska Kyrkan Lunds stift
  • Sveriges skolledarförbund

Ett förskoleabonnemang gäller för en förskola med en och samma adress.

Hela personalen får tillgång

All personal på denna förskola får fri tillgång till innehåll och funktioner på Förskoleforum, och materialet kan användas fritt inom förskolan. Detta gäller både gäller inloggningar, utskrifter och nedladdningar. Spridning av materialet utanför förskolan är dock inte tillåtet.

Pris per år

Priset per år för ett förskoleabonnemang med ramavtal är 1 912 kr exklusive moms. Abonnemanget gäller ett år, därefter väljer ni själva om ni vill fortsätta med Förskoleforum.

Till beställningsformuläret >>