Höstens kostnadsfria digitala föreläsningar

En kostnadsfri föreläsning återstår ännu i höstens seminarieserie för dig som är medlem på Förskoleforum. Ta chansen att delta!

Skrivet av
Liselott Svensson

Förskoleforums digitala konferens har fått många deltagare och mycket uppskattning, och vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltagit hittills! Nu senast fick vi höra Maria Heimer föreläsa om förskolans viktiga arbete med språk och demokrati.

Höstens återstående program ser ut så här:

Lekens betydelse för barns utveckling
Anna Hellberg Björklund
24/11 kl 09.00–10.30

Som deltagare kommer du att kunna ställa frågor till föreläsaren och få svar under föreläsningen. Artiklar att läsa för att förbereda sig och använda i vidare kompetensutveckling finns på Förskoleforum.

Nya spännande föreläsningar utlovas till våren!

Anmälan

Anmälan görs av den som är ansvarig för abonnemanget hos Förskoleforum. Inbjudan och mer information skickas ut via mejl till alla abonnemangsansvariga. Är du inte själv abonnemangsansvarig, kontakta din chef om du är intresserad av att delta.

Inte medlem?

Erbjudandet gäller enbart abonnenter på Förskoleforum, inte prova på-medlemmar. För förskolor som ännu inte är medlemmar finns naturligtvis chanser att skaffa abonnemang, ni är varmt välkomna att kontakta mig!

liselott_2018_200.jpgLiselott Svensson
Kundansvarig Förskoleforum
046-31 21 94
liselott.svensson@studentlitteratur.se