Ikon för inloggning av en användare.

Inloggning med Microsoft-konto

Nu finns det en knapp för inloggning med Microsoft på Förskoleforum. Om du inte fått info om att du ska byta inloggningssätt, så påverkar ändringen inte dig. Du fortsätter bara att logga in på Förskoleforum på samma sätt som du brukar.

Skrivet av
Eva Hansson

Skärmavbild 2024-04-22 kl. 17.06.46.pngEfter önskemål från flera kommuner har Förskoleforum nu utvecklat ett nytt inloggningsalternativ – inloggning med Microsoftkonto. För de organisationer som valt denna lösning behövs inga separata användarnamn och lösenord på Förskoleforum, utan man loggar in med samma uppgifter som man har för andra system och verktyg på jobbet – så kallad SSO-inloggning (Single Sign On).

Inloggning med Microsoftkonto gäller alltså inte alla som använder Förskoleforum, utan bara de organisationer som har gjort en överenskommelse med oss om detta. Så har du inte fått någon information om att du ska övergå till att logga in med Microsoft, fortsätter du bara att logga in på samma sätt som du brukar.

Har du frågor om din inloggning kan du vända dig till Kundservice på telefon 046-31 21 00 eller forskoleforum@studentlitteratur.se.

Börjar i liten skalaDen nya inloggningslösningen används till att börja med av ett fåtal kommuner som har agerat så kallade piloter i detta projekt.

Detta gör vi för att fånga upp eventuella frågor som kan uppstå i samband med den nya inloggningen och bedöma vilken information det finns behov av. Efter inkörsperioden kommer vi att gå ut bredare och erbjuda lösningen till fler.