Vårens kostnadsfria digitala föreläsningar – ändring i programmet

Två tillfällen återstår i vårens serie med kostnadsfria digitala föreläsningar. En ändring i programmet har skett – här hittar du uppdaterad information.

Skrivet av
Liselott Svensson

Tidigare har vi aviserat att Anniqa Sandell Ring ska föreläsa om Mångfaldens förskola den 25/3. Anniqa är tyvärr av personliga skäl tvungen att ställa in sin föreläsning och ersätts av Bim Riddersporre med föreläsningen Pedagogiskt ledarskap i förskolan

För dig som anmält dig till Anniqa Sandells Rings föreläsningVi har lagt över anmälningarna från den inställda föreläsningen med Anniqa Sandell Ring till den nya med Bim Riddersporre. Vill du behålla den platsen behöver du inte göra någonting. Vill du inte delta i Pedagogiskt ledarskap i förskolan med Bim Riddersporre mejlar du till liselott.svensson@studentlitteratur.se.

Vårens återstående program ser nu ut så här:

Förskolans pedagogiska ledarskap
Bim Riddersporre
25 mars 09:00-10:30
 
Undervisningsstrategier
Ann S. Pihlgren 
6 maj 09:00-10:30

Som deltagare kommer du att kunna ställa frågor till föreläsaren och få svar under föreläsningen. Artiklar att läsa för att förbereda sig och använda i vidare kompetensutveckling finns på Förskoleforum.

Anmälan

Anmälan görs av den som är ansvarig för abonnemanget hos Förskoleforum. Inbjudan och mer information har skickats ut via mejl till alla abonnemangsansvariga. Är du inte själv abonnemangsansvarig, kontakta din chef om du är intresserad av att delta.

Inte medlem?

Erbjudandet gäller enbart abonnenter på Förskoleforum, inte prova på-medlemmar. För förskolor som ännu inte är medlemmar finns naturligtvis chanser att skaffa abonnemang, ni är varmt välkomna att kontakta mig!

liselott_2018_200.jpgLiselott Svensson
Kundansvarig Förskoleforum
046-31 21 94
liselott.svensson@studentlitteratur.se